Tudjuk, hogy egy igazi barát kincset ér. Segít a bajban, együtt örül velünk a jóban. A gazdagoknak is vannak barátaik? Vagy pont ellenkezőleg: inkább magányos farkasok? A gazdagsághoz vezető úton sok barátot szerzünk, vagy egyre magányosabbá válunk?

Az élet csoportos tevékenység

Talán első látásra furcsa az a kijelentés, hogy az élet csoportos tevékenység. De nézzük csak meg közelebbről. Egyedül nehéz lenne túlélni. Kellenek társak, akik mellettünk állnak és segítenek. Az élet nem más, mint a környezetünk „meghódítása”, olyanná formálása, mely képes a szükségleteinket kielégíteni. Növényeket termesztünk, hogy legyen élelmünk, állatokat nevelünk, hogy tápláljanak bennünket, hogy örömet okozzanak, hogy segítsenek a gyógyulásban, megváltoztatjuk a természetet, hogy számunkra megfelelőbb formában létezzen tovább, erdőket nevelünk, melyek friss levegővel, tűzre való fával látnak el bennünket. Családban élünk, hogy könnyebb legyen felnevelni a gyerekeket, csoportban dolgozunk, hogy rövidebb idő alatt nagyobb eredményeket érhessünk el… Az élethez kellenek a társak.

Magányosodó világban élünk?

Sajnos annak ellenére, hogy az élethez minden szinten társakra van szükség, hiszen együtt könnyebb, a jelenlegi modern társadalmunkban mégis egyre több a magányos ember. Nem csak a párkapcsolatokra gondolok, bár kétségtelen tény, hogy bizonyos területeken sokak számára ez is igen nagy probléma. Ezen túl is megfigyelhetjük a nyilvánvalót, ha hajlandóak vagyunk tényleg megfigyelni azt. Az emberek egyre több látszólagos kapcsolatot tartanak fenn, és bár lehet, hogy sokan vannak körülöttük, ők mégis egyre magányosabbnak érzik magukat, hála a modern kor vívmányainak, mint a TV. De mi köze mindennek a gazdagsághoz?

Egyedül is gazdaggá válhatsz?

Ahhoz, hogy gazdaggá válj, szükséged van mások támogatására is. Ez azonban nem működik úgy, ha csak azt várod el, hogy neked segítsenek. Igaz barátokra úgy tehet szert az ember, ha ő maga hajlandó másoknak segíteni, másokkal kapcsolatba kerülni. Légy hát barátságos és segítő az emberekkel, és sok értékes kapcsolatra tehetsz szert. Ki tudja: az, akinek ma te segítesz, holnap talán a te segítségedre lesz majd. Segíts önzetlenül és barátságosan. Ahogyan te viszonyulsz másokhoz, úgy fognak ők is hozzád viszonyulni. Otthon a sarokban gubbasztva nem nagy esély van rá, hogy rád találnak mások, az új lehetőségek, vagy akár a szerencse.

Ne feledd, a gazdagság néha álruhában érkezik, mielőtt felfedné igazi arcát.

Szeretnéd tudni

  1. hogyan léphetsz előre abban hogy ne legyél többé pénzzavarban,
  2. hogyan kezdhetsz el gazdagodni?

Nem kínálunk állást, nem kínálunk üzletet, nem javaslunk hitelt, pénzt sem kapsz tőlünk.

Megoldást nyújtó technikát és eszközt adunk.

Ha szeretnél többet tudni a megoldásról, akkor ismerd meg a Pelfee-t.

 

Pelfee – a pénz-tervező, hogy bármit megengedhess

  • Tudás
  • Információk
  • Gondolatok

pénzről, gazdagságról, sikerről, boldogságról, mert minden egy gondolattal kezdődik.

Iratkozz fel az ingyenes Gazdagodj azonnal! Hírlevélre!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.