„A legerősebb emberek nem mindig azok, akik nyernek, hanem azok az emberek, akik nem adják fel, amikor vesztenek.”

Liam Payne

Az emberek amikor erőfeszítést tesznek arra, hogy növeljék a bevételüket, kétféle hibát követhetnek el.

  1. Nem adnak bele mindent

Miért? Mert már eleve arra készülnek, hogy mi van, ha nem sikerül, ha mégsem jön be a dolog. Akkor maradnia kell muníciónak ahhoz, hogy majd valami még újabba kezdjenek. Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy nem tesznek bele elég pénzt az új tevékenységbe vagy a régi növelésébe. Az a kisebb gond. A nagyobb az, hogy nem cselekszenek úgy, mintha csak az az egy esélyük lenne, s így éppen csak egy kicsivel tesznek kevesebbet, mint ami szükséges lenne a sikerhez. Ide tartozik például az, hogy mondjuk csak napi 3 órát áldoznak a célra, miközben 6 vagy 10 garantálná a sikert.

  1. Túl hamar hiszik azt, hogy mindennek vége

A másik, ami szintén gyakori, hogy mindent beleadnak és el is indul a növekedés. A legelső kudarcnál, veszteségnél mégis úgy hiszik, hogy mindennek vége. Pánik tör ki rajtuk és feladják.

Ha te egyik hibát sem szeretnéd elkövetni, akkor ezt kell tenned:

Bármilyen kudarcot, veszteséget fogj fel úgy, mint a siker előszobáját. Ez ugye őrültségnek tűnik? Talán igen. De az, aki 100% biztonságra vágyik, az a többség nyomában jár. És a többség jelenleg nem gazdag és sikeres. Aki előre megy, előbb-utóbb akadályba is ütközik, mert az út nincs mindig előre kitaposva. Hogy milyen úton indulj a gazdagság és siker felé, neked kell kiválasztani.

A Pelfee segít az úton maradni.

Pelfee – a pénz-tervező, hogy bármit megengedhess magadnak.

  • Tudás
  • Információk
  • Gondolatok

pénzről, gazdagságról, sikerről, boldogságról, mert minden egy gondolattal kezdődik.

Iratkozz fel az ingyenes Gazdagodj azonnal! Hírlevélre!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.