A minap egy beszélgetős műsort hallgattam, ahol élsportolók osztották meg a gondolataikat sportról, küzdésről, az életükről. Elhangzott a kérdés, hogy mi kell a sikerhez, ahhoz, hogy valaki a világ legjobbjai közt legyen. És egyikőjük sem kezdte azzal, hogy tehetség. Nem a tehetség az elsődleges a sikerhez, sokkal inkább a kitartást és az alázatot emelték ki.

De elhangzott még egy nagyon lényeges dolog: a hozzáállás.

Mindegyiküknek volt legalább egy olyan története, ahol szinte a lehetetlent vitték véghez, olyan teljesítményt nyújtottak, ami a tények, a körülmények alapján nem történhetett volna meg. Ezek valódi fizikai korlátok voltak, törött csontok, elszakadt izom, melyekkel esélyük sem volt arra, hogy egyáltalán elinduljanak egy versenyen. És mégis megtették, mert ők úgy gondolták, hogy „az nem lehet, hogy ezért dolgoztam évekig és most a célegyenesben meg se próbáljam, mert mások azt mondják, hogy lehetetlen.” A hozzáállásuk egyértelmű volt: nincs lehetetlen, megcsinálom. Ők tudták, hogy

„A hozzáállásod sokkal fontosabb, mint a tények.“

Andrew Matthews

A hit, hogy meg tudom csinálni, olyan helyzetekben is eredményhez vezet, amikor minden más azt mondja, hogy lehetetlen.

A hozzáállás, az akarat a legfontosabb, ha valaki le akar győzni egy problémát, ha valaki véghez akar vinni valamit az életben. Enélkül nem lesz teljes a kép.

Ha eredményt akarsz elérni az életben, a pénzügyeidben, kezd a hozzáállásoddal. Döntsd el, hogy megcsinálod és ne hagyd, hogy bármi, vagy bárki eltántorítson. Ne hagyd, hogy a tények, a körülmények mondják meg, hogy mire vagy képes és mire nem.

Pénzügyi gondokra is létezik megoldás. Te és a Pelfee együtt sikeresek lehettek.

Pelfee – a pénz-tervező, hogy bármit megengedhess magadnak.

  • Tudás
  • Információk
  • Gondolatok

pénzről, gazdagságról, sikerről, boldogságról, mert minden egy gondolattal kezdődik.

Iratkozz fel az ingyenes Gazdagodj azonnal! Hírlevélre!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.