„Amikor már kimerítettük az összes lehetőséget, jusson eszünkbe, hogy még nem.”

Robert Harold Schuller

Neked is ismerős a mondás, hogy úgy még soha sem volt, hogy ne lett volna valahogy? Belegondoltál valaha is, hogy ebben tényleg van igazság?

Bezzeg mások

Ismersz olyat, aki borúsan látja a világot, az a „bezzeg másoknak…” típus?

Igen, mások életét csak felszínesen látjuk, így bizony könnyű azt gondolni, hogy másoknak nem kell annyit küzdeni, mások szerencsésebbek, másoknak jobb a hátszelük, a kapcsolataik, vagy netán másoknak elég vastag a bőr a fejük elülső felén, ezért hát szemrebbenés nélkül törtetnek előre.

Mindig van tovább

Ha valaki szeretné többre vinni az életben, nem lehet „bezzeg másoknak…” gondolkodású. Miért? Mert az az ő élete, ő éli és helyette senki más nem tudja élni. Tehát, ha ő éli, akkor a lehetőségeket is neki kell megragadnia, sőt mi több, megteremtenie. Hogy ez hatalmas felelősség? Igen, az! De az élet nem egyszerű. Soha nem volt egyszerű, és soha nem is lesz az. De mitől is lenne egyszerű?

Mindenkinek meg kell küzdeni a saját démonaival, mindenkinek meg kell keresnie, megteremtenie a saját lehetőségeit. És azok, akik eljutnak a kitűzött céljaikig, abban különböznek másoktól, hogy mindig találnak egy újabb lehetőséget. Soha nem gondolják azt, hogy itt a vége, nincs tovább, nincs több lehetőség. Mert mindig van legalább 1 további út, amit még nem próbáltak.

Találd meg a lehetőségeidet!

Gazdagabb szeretnél lenni?

A Pelfee megmutat egy lehetőséget. Győzödj meg róla magad, hiszen ez a te életed, a te lehetőségeiddel!

Pelfee – a pénz-tervező, hogy bármit megengedhess magadnak.

  • Tudás
  • Információk
  • Gondolatok

pénzről, gazdagságról, sikerről, boldogságról, mert minden egy gondolattal kezdődik.

Iratkozz fel az ingyenes Gazdagodj azonnal! Hírlevélre!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.