A sült galamb magától nem repül a szánkba. De mit is jelent ez?

A dolgokat mi idézzük elő, mi okozzuk, hogy megtörténjenek. Tudom, hogy ez nem mindig hihető, de ha hajlandó vagy tényleg megvizsgálni, akkor biztos, hogy találni fogsz olyan pillanatokat, amikor nem minden a véletlen műve volt.

Persze azt sem állítom, hogy mindig minden csak rajtad múlik, hiszen még mintegy 7,5 milliárdan élnek rajtad kívül ezen a bolygón, és másoknak is hagyhatsz némi esélyt, hogy bizonyos dolgok miattuk történjenek. De ne hagyd ki magad a számításból!

Már csak azért se, mert annyival élvezetesebb az élet, ha te is résztveszel benne, ha te is alakítod a környezeted, a saját életed és nem minden csak úgy történik veled, mások miatt, mások kedve szerint.

Szóval  – ha esetleg még nem tetted, vagy nem olyan mértékben, ahogyan szeretnéd – itt az ideje, hogy feltűrd azt a bizonyos ingujjat és nekiláss a jövőd alakításának. Kezdheted akármilyen kis dologgal is. Mondjuk rendet teszel a lakásban, vagy végre kiválogatod a már biztosan nem hordott ruháid és odaadod annak, akinek szüksége lehet rá. Meglátod, a kis dolgokat egyre nagyobbak követik majd, ahogy hozzászoksz a gondolathoz, hogy Te vagy, aki alakítod az életed.

Vágj bele! Soha nem késő elkezdeni.

“Ha arra vársz, hogy a lehetőségek az öledbe hulljanak, akkor sosem leszel sikeres az életben.”

Sri Chinmoy

És ne feledkezz meg a pénzügyeidről sem. Ott is átveheted az irányítást. Ebben segítségedre lehet a Pelfee – a pénz-tervező, hogy bármit megengedhess magadnak.

  • Tudás
  • Információk
  • Gondolatok

pénzről, gazdagságról, sikerről, boldogságról, mert minden egy gondolattal kezdődik.

Iratkozz fel az ingyenes Gazdagodj azonnal! Hírlevélre!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.