A gazdagságra születni kell, vagy tanulható? Ki válhat gazdaggá? Hogyan lehetek én is gazdag? Mi hiányzik belőlem? – Ezek azok a kérdések, melyek nagyon sok embert foglalkoztatnak.

Mi lehet a gazdagok titka?

Tudni szeretnéd, hogy mi különbözteti meg a gazdag embert a szegénytől? No persze azon kívül, hogy a gazdagnak nagy vagyona van, míg a szegény szűkölködik. De miben más egy gazdag ember, mint egy szegény? Vannak olyan jellemvonások, melyek megvannak a gazdagokban, de nincsenek meg a szegény emberben?
Nem lehet „gazdagság-előállító” pirulát kapni, amitől egy csapásra gazdaggá válhatunk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tehetünk semmit, mert gazdagnak születni kell. Szerencsére ez sem igaz. Van recept, igaz dolgoznunk kell az eredményért. Nem mások tesznek gazdaggá bennünket, mi magunk válhatunk azzá.

A gazdagsághoz szükséges képességek tanulhatók?

Vannak olyan jellemvonások, képességek, melyek közösek a gazdagokban, és részben, vagy egészben hiányoznak a kevésbé tehetőseknél. Persze ezek közül a jellemvonások, képességek közül sokat sok emberben megtalálhatunk, sőt még magunkban is felfedezhetjük őket. Az is lehet, hogy volt olyan, amikor használtuk egyiket-másikat, majd az élet viharaiban megfeledkeztünk róluk, vagy úgy gondoltuk, hogy valójában nem hasznosak számunkra. Csalódások időről-időre érik az embert, a kérdés az, hogy milyen gyorsan tud valaki felülkerekedni ezeken és kitartóan haladni a célja felé. A jó hír azonban az, hogy ha nem is rendelkezünk minden képességgel, jellemvonással, mely a gazdagság felé vezet bennünket, ezek tudatos tanulással pótolhatóak.

A következő cikkekben ezeket a jellemvonásokat, képességeket vesszük célba, hogy te is mielőbb gazdaggá válhass. A többi már rajtad múlik!
Jó utat a gazdagság felé vezető úton!

Szeretnéd tudni

  1. hogyan léphetsz előre abban hogy ne legyél többé pénzzavarban,
  2. hogyan kezdhetsz el gazdagodni?

Nem kínálunk állást, nem kínálunk üzletet, nem javaslunk hitelt, pénzt sem kapsz tőlünk.

Megoldást nyújtó technikát és eszközt adunk.

Ha szeretnél többet tudni a megoldásról, akkor ismerd meg a Pelfee-t.

Pelfee – a pénz-tervező, hogy bármit megengedhess

  • Tudás
  • Információk
  • Gondolatok

pénzről, gazdagságról, sikerről, boldogságról, mert minden egy gondolattal kezdődik.

Iratkozz fel az ingyenes Gazdagodj azonnal! Hírlevélre!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.